Visitors Hut

This building was constructed in November 2018 as a part of a workshop run by architects Dagur Eggertsson and Sami Rintala (Rintala Eggertsson Architects).

 

Students joined the course through NTNU in Trondheim (Norwegian University of Science and Technology). They designed the hut on site and participated in the fysical building process together with local workers.

The building has two stories and a total of 6 beds. The second floor gives a beautiful view to the forest area below and you can even see the indian ocean on a clear day!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7a6e.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7aad.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_79b3.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b09.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7ae7.jpg
KWzDxRanS9qU5qhyjjCPAg_thumb_809c.jpg
rsJswKzPRZCem02cjyyzcw_thumb_8088.jpg
Y4RZeCFzSb6mqfKEa3EJkg_thumb_8085.jpg
EblOyfUMTki0wzaSdVdNxQ_thumb_80c2.jpg
WHaMhPPJQoKPzG%fVMAZ9g_thumb_8082.jpg
A2do+OzpTtyplgCMN3J22g_thumb_8099.jpg
UNADJUSTEDRAW_thumb_80b5.jpg
2vlf%StCRwqEUxcakEPIBQ_thumb_80bb.jpg
Chi0CMuWSkWMrDP1aJRxiw_thumb_80b6.jpg
gTJfqDXYQ96tACfHCjL6ig_thumb_80b8.jpg
UNADJUSTEDRAW_thumb_80b1.jpg
93gob79ITR6RXXW07cbQ+A_thumb_80b9.jpg
XR+xlH8JQXOIhjgLPVTTsA_thumb_80c1.jpg
t2d9LoYZTPqlzvbmqaM0rg_thumb_80a9.jpg
UNADJUSTEDRAW_thumb_80aa.jpg
UNADJUSTEDRAW_thumb_80a5.jpg